Het Proces

Vier Stappen Naar Jou Succes !

01

Plan een afspraak

Gebruik hiervoor het afspraken formulier. Zodra wij die binnen hebben maken we een afspraak.

02

InTake Gesprek

Een eerste kennismaking om vertrouwd te raken aan elkaar en een goed beeld te krijgen.

03

Consultatie Sessies

De juiste werkwijze bepalen en omzetten in een plan van aanpak om gezamenlijk aan de slag te kunnen.

04

Succes Verandering

Het harde werk tot verandering wordt steeds meer zichtbaar. Nu pakken we door en zetten we het om in blijvende verandering.

Intake Gesprek

In het eerste contact probeer ik aan de hand van uw (levens)verhaal een beeld te vormen van uw totale “Ik”. Daarbij gaan we terug naar het verleden. De mens die u nu bent, bent u geworden door de mooie en minder mooie ervaringen uit het verleden. Deze informatie is van groot belang om te kijken waar en hoe u nu in het leven staat. Mijn gesprekstechniek sluit aan bij de non-directieve counselingstechniek van Carl Rogers, de bekende Amerikaanse psycholoog en psychotherapeut.

Daarnaast let ik voornamelijk in grote lijnen op een aantal invalshoeken die ik telkens beoordeel, welk plan van aanpak het beste zal passen bij uw therapie.

Deva Mathoera

De Invalshoeken

Psychologische informatie

De informatie die u zelf aanreikt, plaats ik tegen de achtergrond van uw leven. In feite tekent u dus zelf uw eigen levensverhaal en maken we samen de balans op. Hierbij kunt u denken aan de gedachtecarrousel, negatieve ervaringen, psychische klachten, het niet goed alleen kunnen zijn. Deze genoemde informatie wordt tijdens uw consult onderzocht.

Chakra-psychologie

We kijken hier naar het volgende: Zijn uw chakra’s optimaal? Zijn er zwakheden in u aura of chakra’s, die situaties verzwakken of uw energie versplinteren, zijn er emotionele situaties die uw energie hebben vastgezet? Heeft u het gevoel dat uw energie huishouding niet in balans is zonder dat u weet hoe dat komt?

Meditatie

Eén van de technieken in mijn zorgverlening is meditatie. Ik reik u een op u afgestemde meditatietechniek aan waardoor u beter leert luisteren naar uw innerlijke stem. Immers, de antwoorden die u krijgt vanuit uw zelf, zijn ware antwoorden op uw (levens)vragen. U kunt daarbij denken aan behandeling gericht op uw geest, verstand en ego (ik-besef) en ademhalingstechnieken.

Adesh & 3 gun factoren

  1. Gun u zelf de begeleiding die u nodig hebt om volledig en vanuit uw innerlijke kracht in het leven te staan.
  2. Gun u zelf de begeleiding om u zelf te ontwikkelen.
  3. Gun u zelf de begeleiding die u nodig hebt om grip op uw leven te krijgen

Fysieke informatie

Lichamelijk goed in je vel zitten is net zo belangrijk als geestelijke welzijn. Daarom wordt er ook aandacht geschonken aan uw voeding, lichaamsbeweging en versterkende middelen zoals Healing, Reiki en “channelen”. Wat houdt channelen in : U leert hier om contact te maken met uw ziel (Ik) en uw gids.

Voor wie is het bedoeld?

  • Als u het gevoel krijgt dat u niet verder kan, als u blokkades ervaart in uw algemeen dagelijkse bestaan en niet de vinger op de zere plek kunt leggen.
  • Als het werk dat u altijd met liefde en passie heeft gedaan, ineens erg zwaar valt en meer energie eist dan het oplevert.
  • Als u door gevolgen van stress niet meer optimaal kunt functioneren, zowel in werk als in privé.
  • Als u te maken heeft met niet goed verwerkte rouw, bijvoorbeeld na het verlies van een dierbare.
  • Als u huwelijk of relatieproblemen ervaart.
  • Als u last heeft van onverwerkte gebeurtenissen uit het verleden die nog steeds emotie bij u oproepen.
  • Als u angsten heeft.

Telefonisch Vervolg Consult

Zowel bestaande cliënten als opdrachtgevers kunnen desgewenst om wat voor (persoonlijke of zakelijke) reden dan ook, behoefte hebben aan (eenmalig) telefonisch contact. Dit kan bijvoorbeeld een crisissituatie zijn in een reeds lopend traject of als spoedinterventie. Adesh.nl biedt daarom telefonisch vervolgconsult aan.